L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat aquest matí en ple extraordinari el projecte del carril lúdic esportiu a l’ermita i fer-se càrrec de les competències per a procedir a licitar i adjudicar les obres.

El regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, va explicar que per agilitzar l’execució, l’obra s’ha dividit en dos lots que corresponen a dos trams del projecte.

Un d’ells és el que va des del Pont Romà a camis Dos Vilas. En aquest s’escometrà l’execució del carril bici de la carretera de l’ermita i la demolició i construcció del pont de Sant Gregori. El nou pont tindrà una amplada per a vehicles de 6 metres i una vorera lateral. També es faran en aquest tram, dues rotondes.

El segon lot serà el del Camí Dos Vilas fins al pont de l’ermita. En aquest tram es farà una rotonda, un carril bici i es construirà un nou pont paral·lel a l’existent de l’ermita d’una amplada de set metres.

El pont de l’ermita actual serà de vianants i per a bicis.

Les obres s’hauran d’iniciar abans del 31 d’octubre d’aquest any i la conclusió ha de ser anterior a 30 de juny de el 2019.

 

 

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here