L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat en ple la constitució d’una comissió d’investigació informativa especial per analitzar  les despeses dels viatges realitzats a Vitòria, Regne Unit i Itàlia, dins del programa Path to a job de la Unió Europea per a la integració de joves amb dificultats d’accés a l’ocupació.
La comissió es reunirà en sessió única per realitzar l’anàlisi i estarà integrada per un membre de Compromís com a president, quatre vocals del PP, tres de Som Vinaròs, dos del PSPV, un d’ Acord Ciutadà i un altre del PVI. Després de la seva conclusió, es tornarà a convocar la comissió per donar compte de les conclusions. El cost dels viatges, als quals van assistir tècnics i polítics, s’eleva a 15.355 euros en els viatges a Vitòria i Regne Unit i 7.931 euros el realitzat a Roma.

D’altra banda també s’ha aprovat resoldre de forma definitiva la condició d’urbanitzador a l’empresa Nou Temple Serveis Immobiliaris per incompliment de terminis i declarar la caducitat de la unitat d’execució UE2R15 –hort dels Farga- i que sigui el propi consistori el que conclogue la urbanització.

El ple també ha descartat la urgencia d’una moció presentada pel PP de Vinaròs en la qual se sol·licitava “reprovar els insults proferits pel grup musical Auxili durant la seva actuació a les festes de Sant Joan i Sant Pere, amb expressions com “merda PP” i “puto PP”. També se sol·licitava instar a obrir un expedient administratiu que valori els fets esdevinguts en l’actuació i la conveniència de no pagar-la amb diners públics per haver denigrat a un col·lectiu per qüestions ideològiques.

Una altra de les aprovacions ha estat la inversió de 36.000 euros en el canvi de cinc màquines expenedores de tíquets d’aparcament de la zona blava. En el municipi ja hi havia 24 nous parquímetres adaptats a la nova tecnologia en la qual es tecleja la matrícula del vehicle que permet el pagament amb targeta i pròximament la renovació del tíquet mitjançant una aplicació mòbil, no obstant això hi havia altres 5 màquines que tenien ja nou anys d’antiguitat i no estaven adaptades a aquests canvis, per la qual cosa seran substituïdes.

El ple també ha acordat la nul·litat dels plens de juliol de 2004 i maig de 2007 en els quals es va adjudicar i va aprovar la urbanització del PAI SUR 14, zona conegut com a PAI del Vinalab o de Verdera, en compliment de la sentència del TSJCV de setembre de 2017. En el ple es va descartar la urgència, amb els vots en contra de l’equip de govern, una moció del PP de Vinaròs sol·licitant l’obertura d’un expedient de responsabilitat patrimonial per als afectats d’aquest PAI.

 

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here