Select Page

Advertisement

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre adjudica noves obres de renovació de sanejament en l’entorn de Les Fonts

NOTA DE PREMSA

  •  Evitaran les fuites i un millor accés a les inspeccions de la xarxa, perquè no es produeixin nous episodis de contaminació a la platja de Les Fonts

 

26/03/2018

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre s’ha adjudicat ja noves obres d’adequació de la xarxa municipal de sanejament en Les Fonts, amb l’objectiu d’evitar que es produeixin episodis de contaminació a la platja de Les Fonts, com els de l’estiu passat. “Precisament, les primeres accions del Pla de Renovació del Sanejament s’han centrat en les Fonts modernitzant les instal·lacions i que tinguin totes les garanties per evitar fuites i amb els últims avenços tecnològics, perquè no es produeixin els episodis de contaminació que es van viure el any passat”, ha destacat l’alcalde Francisco Juan.

 

Les obres modificaran el clavegueram del carrer Jai Alai i es completaran amb actuacions a la rotonda de la plaça Les Fonts, passeig Farigola i camí l’Atall, en zona Ribamar, avinguda Manila i avinguda les Fonts. Consistiran en la millora xarxa, substitució de diversos trams i instal·lació de noves canonades i conduccions, buscant evitar possibles fuites per l’antiguitat de les instal·lacions i generant un sistema recol·lector que faciliti que es puguin realitzar inspeccions immediates. A més, es modernitzarà la xarxa evitant estrenyiments, que generen embussos i desbordaments de forma puntual. El projecte té un termini d’execució de tres mesos i ja han començat els treballs inicials per passar a l’inici efectiu, un cop finalitzin les dates de Setmana Santa i Pasqua, per tal d’evitar molèsties.

 

El pressupost arriba als 50.566 euros, que es financen a través de l’ajuda compromesa per la Diputació Provincial, per a col·laborar en assegurar la qualitat mediambiental de la platja de les Fonts. Dins de les accions realitzades per l’Ajuntament en aquest sentit, no només es troba aquesta obra sinó les contínues inspeccions de la xarxa, pous, col·lectors, etc. així com la petició de col·laboració a recintes hotelers i edificis particulars perquè facin controls que certifiquin el correcte funcionament de les seves instal·lacions. “En aquests mesos, hem treballat intensament i posat sobre la taula tots els mitjans de l’Ajuntament perquè l’episodi de l’estiu passat no torni a produir-se”, ha assenyalat l’alcalde que també ha agraït “la disposició de la Generalitat Valenciana i de la Diputació Provincial a col·laborar per realitzar les obres de renovació del sanejament a la zona”.

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...