• A partir del 12 de novembre, circularan sis autobusos al dia de dilluns a divendres i tres al dia durant els caps de setmana i festius, per facilitar la comunicació amb l’estació de tren

 

09/11/2018

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha complert el seu compromís d’adequar les freqüències de la línia d’autobusos urbana que uneix els nuclis d’Alcalà i Alcossebre, per facilitar a tots els veïns de la població l’ús de les noves freqüències de trens de la línia València -Castelló-Vinaròs, amb parada a l’estació d’Alcalà de Xivert. Els nous horaris entren en vigor el 12 de novembre -coincidint amb l’augment de trens- i suposaran que circulen sis autobusos al dia de dilluns a divendres i tres en cap de setmana i festius. D’aquesta manera, es dupliquen els autobusos durant la setmana i s’incorporen en dissabte i diumenge i festius, ja que fins ara no es prestava aquest servei. La línia compta amb parades a Capicorb, Alcossebre, Les Fonts i Alcalà.

Quant als horaris, de dilluns a divendres els autobusos començaran a circular a les 06:10 des de Capicorb, per poder arribar a l’estació amb temps per agafar els trens de primera hora del matí, i fins a les 20.00h, per aprofitar la arribada de trens de l’última hora de la tarda. En cap de setmana i festius, circularan des de les 09:00 fins a les 19.45h.

La regidora de Turisme i Comerç, Alejandra Roca, ha assenyalat que “amb aquesta ampliació, cobrim pràcticament tot l’horari de trens, tant d’arribada com de sortida, perquè les persones que resideixen a Alcossebre puguen desplaçar-se fins l’estació o perquè visitants que arriben al nostre municipi tinguen el trasllat a Alcossebre molt més fàcil. Pensem que, amb aquests horaris, ens acoblem als horaris d’estudiants que es desplacen a classe a Castelló i València, persones treballadores o que utilitzen el tren per tràmits administratius o metges”.

L’Alcalde Francisco Juan ha insistit que “l’ampliació d’aquesta línia suposarà un esforç econòmic important per a l’Ajuntament però pensem que és indispensable donar el millor servei als nostres veïns i que puguen aprofitar el servei de tren, com una forma de desplaçar-se ràpida i segura”.