• Es dóna continuïtat a aquest programa en el qual alumnes del centre reben formació desenvolupant tasques en jardineria, manteniment, activitats esportives o formacions professionals

 L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre i l’IES Serra d’Irta renoven la signatura del conveni de col·laboració del Programa Aula Compartida (PAC) de cara al nou curs 2020-2021 després de la valoració molt positiva del curs passat.

L’any passat ja es van realitzar diferents activitats i tallers desenvolupant tasques com a jardineria, manteniment, activitats esportives o formacions professionals, entre altres. El Programa Aula Compartida combina els continguts lectius que s’imparteixen pel propi centre amb les activitats dins i fora del centre educatiu en les quals l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre presta la seva col·laboració. Aquest Programa té com a objectiu disminuir la tendència a l’absentisme escolar i augmentar la motivació dels alumnes perquè superen les seves expectatives acadèmiques i personals, oferint-los la possibilitat de reforçar el seu aprenentatge i adquirir habilitats socials en un entorn diferent de l’habitual.

Des de l’IES Serra d’Irta valoren molt positivament la col·laboració de l’Ajuntament per a poder dur a terme aquest tipus de programes, i és per això que sol·liciten de nou la renovació d’aquest per a poder continuar oferint aquesta alternativa d’aprenentatge a l’alumnat que participa. Per part de l’Ajuntament, la regidora d’Educació, Selene Blázquez, ha destacat que “veient com es va desenvolupar el programa al llarg del curs passat i el productiu que va ser per a l’alumnat, des de l’Ajuntament volem continuar apostant per aquesta mena d’ensenyament combinat.”