NOTA DE PREMSA

  •  La Policia Local i la Regidoria de Seguretat faciliten un full amb consells sobre la utilització d’aquests sistemes de seguretat

 

La Policia Local i la Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre s’han intensificat les accions per promoure l’ús correcte dels sistemes de retenció infantil en els vehicles, coincidint amb l’inici del curs escolar. Per això, s’estan realitzant controls policials informatius entre els conductors i se’ls  reparteix un full en què donen consells i es resumeixen quin tipus de cadires o elevadors corresponen segons les edats i pes dels menuts i com han de col·locar-se.

El cap de la Policia Local d’Alcalà, Abel Serret, explica que “cal evitar el desconeixement dels pares a l’hora de saber quin sistema de retenció correspon a cada xiquet, de manera que la prevenció i conscienciació són molt importants”.

La regidora de Seguretat, Alejandra Roca, insisteix que “qualsevol acció que incremente la seguretat dels nostres veïns i, en aquest cas, dels més xicotets és molt valorada per part de l’Ajuntament. En aquest cas, pensem que és molt positiu donar-li la major difusió possible ja que moltes vegades no s’és conscient del perill que corre un xiquet si no utilitzem correcta els sistemes de retenció al cotxe”.