• Francisco Juan: “Ha sigut molt positiu aconseguir la reapertura de l’estació, després de désset anys tancada, però tots els veïns i usuaris tenen dret a utilitzar-la”

 

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha recordat a Adif el seu compromís de solucionar els problemes d’accessibilitat que pateix l’estació de tren d’Alcalà. Després de désset anys tancada, l’estació es va reobrir el passat 12 de novembre, coincidint amb l’ampliació dels trens de la línia València-Castelló-Vinaròs, gràcies a un acord entre Adif i l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre. En aquell moment, des d’Adif es va adquirir el compromís de realitzar les obres necessàries per eliminar la barrera arquitectónica que impedeix accedir al vestíbul a les persones amb mobilitat reduïda i els obliga a accedir a l’andana per la porta lateral. Respecte a l’ascensor que uneix les dues andanes, per part d’Adif es va comunicar que depenia de resoldre una problemàtica administrativa amb l’empresa instal·ladora i que estava en vies de solució.

Davant la situación denunciada per un veí de la localitat que recentement s’ha trobat amb greus problemes, tant a l’estació d’Alcalà com a la de Benicarló, l’Alcalde Francisco Juan ha reiterat a Adif, mitjançant carta que “tenint en compte que l’estació es va reobrir el passat 12 de novembre, i ja han passat dos mesos, considero vital que no es demoren més en el temps aquestes accions. Tots els nostres veïns tenen dret a comptar amb una estació totalment accessible”.