• L’Ajuntament d’Alcanar presenta el programa de festes de maig 2018, que celebrarem de l’11 al 20 de maig amb molta il•lusió i ganes de passar-ho bé.

Les festes de maig sempre són rebudes amb alegria perquè assenyalen el final de l’hivern i l’inici del bon temps. Són també unes festes especials perquè amb elles acaba l’època de collita i comença la florida als nostres camps de tarongers.

Enguany les festes prenen un tarannà reivindicatiu de la mà del cantautor valencià Pep Gimeno “Botifarra”, que, als anys 80, va enregistrar les cançons dels iaios, però també dites i refranys gairebé perduts, en un moment en què el valencià es trobava en perill d’extinció. El dissabte 12 de maig presentarà el seu darrer espectacle, “Botifarra a Banda”, acompanyat per la Banda Municipal de Música d’Alcanar. Serà un concert únic, i preparat conjuntament, que recomanem a tots els ciutadans i ciutadanes.

També volem destacar la 29a edició el premi popular de La Sardana de l’Any, que Alcanar acull enguany amb motiu de les festes de maig.

A més, durant les festes, com sempre,  trobareu els tradicionals correbous i la resta d’espectacles taurins, així com activitats infantils, espectacles culturals, concerts de música i exhibicions esportives. Volem agrair a la Comissió de Bous, a la Comissió de Festes, a Tradició Canareva i a tot el teixit associatiu del municipi la seua participació, una vegada més, per a fer la millor programació.