• L’atori es reunirà amb les veïnes i veïns del carrer per a explicar les obres i les molèsties que els puga causar

 

L’ajuntament de Morella millorarà el carrer de la Taleca de manera que canviarà el paviment i actuarà en les diferents connexions d’aigua. Aquest carrer uneix el carrer del Trinquet amb el Portal de la Nevera. Així, l’actuació començarà en les pròximes setmanes i s’iniciarà amb els treballs de canalització d’aigua per a no tallar el subministrament al veïnat. A més, el consistori ha previst mantindre una reunió amb les veïnes i veïns per a explicar les diferents fases de l’obra, així com les molèsties que puguen causar.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquestes obres de millora són molt importants  per a mantindre les infraestructures de la ciutat”. L’edil ha comentat que “aquest carrer necessita l’actuació per a millorar el paviment i l’accés de vehicles fins a les cotxeres. A més, tindrà un acabat adoquinat similar a la resta dels carrers de la ciutat”. Finalment, ha explicat que “tindrem una reunió amb els veïns i veïnes del carrer abans de començar les obres per explicar les obres que es realitzaran, els terminis i les alternatives que tindran per a aparcar durant l’actuació”.

Les obres del carrer de la Taleca començaran amb les diferents connexions de l’aigua per a evitar el tall d’aigua a les vivendes. Així, es milloraran tant les conduccions d’aigua potable com la xarxa de sanejament i clavegueram. Finalment es canviarà el paviment de tot el carrer i les noves voreres.

 

Morella, 06 de març de 2019

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here