Select Page

Advertisement

L’Ajuntament de Peníscola col·labora amb la Confraria de Pescadors

L’Ajuntament de Peníscola col·labora amb la Confraria de Pescadors
 
L’Ajuntament de Peníscola col·labora amb la Confraria de Pescadors en l’etiquetat del peix de subhasta i la indumentària de treball dels mariners
 
  • dav

    L’Ajuntament de Peníscola col·labora amb la Confraria de Pescadors en l’etiquetat del peix de subhasta i la indumentària de treball dels mariners.

Així ho estipula el conveni subscrit amb la Confraria, que el seu president, Miguel Castell, i l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, han firmat aquesta mateixa setmana.

«El nostre compromís amb el sector ha garantit, en els últims anys, la promoció del peix de llonja, així com la millora d’infraestructures, com les neveres i la màquina de gel en la llonja de Peníscola, a través de convenis de col·laboració pels quals l’Ajuntament ha finançat diverses actuacions i campanyes» ha recordat l’alcalde, que ha confirmat la col·laboració d’aquest any, després de la firma del recent conveni que formalitza la resposta a la demanda del mateix sector.

L’alcalde, juntament amb el personal de la Confraria i el seu president, van fer lliurament als mariners dels impermeables homologats i la roba d’abric.

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

¿Que le parece la promoción de la alcachofa de Benicarló?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

PROGRAMA CARNAVAL

PEÑÍSCOLA DE CINE

Vídeos recents

Loading...