dav
  • La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola ha convocat el segon consell de participació ciutadana de la nova legislatura, després d’haver celebrat el de l’àrea de Cultura.

En aquesta ocasió han estat les entitats esportives les convidades per la nova regidora de l’àrea, Dolors Bayarri.

En aquesta convocatòria extraordinària l’ha acompanyat la seva antecessora en el càrrec, Raquel París, amb qui ha pogut compartir els avenços en matèria de subvencions a entitats, obres en instal·lacions esportives i qüestions que estan previstes i pendents d’abordar abans de la finalització de l’any, com el calendari d’esdeveniments esportius.

Amb els representants dels clubs i associacions, han compartit les possibilitats de millora en el control d’accés a les instal·lacions esportives que han crescut i s’han ampliat en els últims anys, proporcionant un ampli nombre d’opcions a la zona poliesportiva i, requerint també, un major esforç en la gestió i control dels accessos a les mateixes.

En la trobada s’ha recordat la inclusió de dues pistes de pàdel, la construcció del frontennis o el skatepark, així com l’execució de les obres d’ampliació del pavelló poliesportiu i les de millora en el camp de futbol.

En aquest complex poliesportiu s’afegirà, a més, en finalitzar les obres en l’actual pavelló, el nou gimnàs, per al qual s’ha anunciat un concurs públic per abordar la seva gestió a través d’una concessionària que garanteixi preus populars per a aquest equipament públic.