• El consistori insta els veïns a denunciar i avisar si veuen vehicles sospitosos pels voltants de les finques
  • Giner: “L´agricultura és una activitat molt important al nostre poble, i així volem que continue sent, tot missatge de prevenció és poc”

 L’Ajuntament de Sant Rafael del Riu ha llançat un missatge de precaució i prevenció a tots els seus veïns davant els possibles casos de robatoris garroferes que puguen ocórrer en els camps del municipi davant l’inici de la campanya. Així, a través de tots els seus canals oficials de Xarxes Socials, el consistori ha alertat als seus veïns i els insta a denunciar i avisar a les forces de seguretat si veuen vehicles sospitosos pels voltants de les finques.

L’alcalde de Sant Rafael, Domingo Giner, ha explicat que “ja durant l’any passat vam viure diversos robatoris al poble, i tot missatge informatiu i de prevenció als nostres veïns és poc. Volem ajudar al fet que aquestes situacions no es tornen a repetir, i que els nostres agricultors puguen recollir el fruit del seu esforç. L’agricultura continua sent una activitat molt important al nostre poble, i així volem que siga en el futur”.

I és que efectivament ja durant la passada campanya Sant Rafael del Riu va ser objecte de diversos robatoris d’aquest cultiu, i és per això que el consistori insta a denunciar davant les autoritats qualsevol cas per a, entre tots, contribuir al fet que aquesta situació acabe i els agricultors puguen obtindre la seua collita amb total seguretat.