Amb aquesta acció es donen més passos per tal de diversificar l’oferta turística de Vinaròs amb un nou producte turístic La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs continua treballant en la implantació del Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic de Vinaròs 2017-2021 i fruit d’això s’han dut a terme accions conduents per tal d’incorporar a Vinaròs al projecte europeu<Pêche Tourisme pour un développement durable dans la région méditerranéenne>, projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional a través del Programa Interreg – Med.

En aquesta iniciativa que ja es troba en marxa, treballen conjuntament regions costaneres de Grècia, Xipre, França, Albània, Itàlia i Espanya. Pel que fa a Espanya, la regió que treballa en aquests moments és la Comunitat Valenciana i aquesta, es troba representada per la la Fundación Valenciaport.

Entre altres coses, l’adhesió a aquest projecte ajudarà a Vinaròs per tal d’elaborar un model de negoci de pesca turisme per als pescadors locals i la participació en experiències d’intercanvi entre les diferents regions europees que es troben immerses en el projecte.

Fruit d’això ja s’han realitzat les primeres experiències d’intercanvi, ja que durant les passades setmanes, una representació vinarossenca junt a la d’altres municipis valencians com Castelló de la Plana i Xàbia, van visitar la regió italiana de la Pulla per tal de veure en funcionament la implantació del producte de Pesca Turisme en aquest indret.

Posteriorment, una delegació de Trabia, a la illa italiana de Sicilia, va visitar Vinaròs per tal de veure com està funcionant l’experiència de Pesca Turisme vinarossenca que es troba en funcionament des del mes d’agost. Tanmateix van assistir a la subhasta del peix.

El regidor de Turisme, Domènec Fontanet ha mostrat la seua satisfacció per l’adhesió de Vinaròs a aquest projecte i ha explicat que el Pesca Turisme és una bona oportunitat perquè els pescadors vinarossencs puguen diversificar la seua font d’ingressos.

Igualment, s’espera que l’adhesió i altres accions que es continuaran fent al llarg de l’anualitat 2018 ajuden a consolidar aquest nou producte turístic en la nostra destinació.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here