L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat en el ple ordinari de maig destinar a la conclusió de les obres del Corral de Batet els 110.000 euros que al pressupost estaven previstos per a la compra del nou local de la OIAC. Tots els grups han votat a favor excepte el PP, que s’ha abstingut.

La regidora d’Hisenda, María Cano, ha explicat que no hi havia temps enguany de fer la compra i la remodelació del nou local de la OIAC i que, en canvi, és necessari concloure les obres del Corral de Batet abans de la fi del 2020 al ser una inversió financerament sostenible i finançada amb Fons europeus. L’equip de govern, però, encara té la intenció de poder comprar el nou local de la OIAC enguany i fer la remodelació i el canvi el pròxim exercici.

El PVI es va mostrar a favor de la decisió, argumentant que les obres del Corral de Batet estan actualment parades a causa de la troballa de restes arqueològiques i que amb aquesta modificació de 110.000 euros serà possible reprendre-les i no perdre la subvenció.

Per part del PP, Lluis Gandia va justificar la seva abstenció per la falta de celeritat de la Generalitat a l’hora d’emetre l’informe de patrimoni, motiu pel qual les obres continúen aturades, i perquè en l’actual situació de crisi no veu necessària la compra d’un nou edifici per a l’oficina d’atenció ciutadana, havent altres prioritats.