• Les feines començaran a partir de la setmana vinent i estaran finançades a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló.

Obres i Serveis ja ha adjudicat les feines de millora de l’asfalt dels carrers del centre de la localitat. L’objectiu és oferir una conducció molt més còmoda i segura per als centenars de veïns que cada dia circulen per la ciutat. En concret les feines es concentraran en els vials de la plaça Jovellar, carrer del Quixot, Comte de Benavente, Cervantes, Tirant lo Blanc i l’avinguda Mediterrània.

Els treballs consistiran en el fresat de la carretera per després aplicar una nova capa asfàltica i garantir uns carrers òptims per a la ciutadania. El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha destacat que “aquestes són unes obres molt necessàries al municipi, en especial als vials Quixot i Cervantes, on els veïns des de fa temps reivindicaven l’adequació dels carrers”. En aquest sentit, afegia que ara gràcies a la feina del Govern Municipal es destinaran 60.000€ del Pla 135 de la Diputació de Castelló per a la millora dels vials.

Alsina també feia especial menció de l’avinguda de la Mediterrània, on els veïns també reivindicaven l’adequació de l’asfalt, sobretot a la zona del pàrquing per eliminar els clots que es produeixen quan hi ha pluges. El regidor insistia que totes aquestes obres s’executaran la setmana vinent.

Camí Partició de Sunyer

Per la seva banda, el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha anunciat que a finals de la setmana vinent també es faran obres d’adequació de l’asfalt al camí Partició de Sunyer. Segons comentava “aquest és el camí rural més malmès de tot el terme municipal i per tant cal una actuació de reparació per oferir un vial més segur”. En aquest cas suposarà l’adequació de 2,8 quilòmetres de carretera des de l’accés a la nova N-340 fins al camí Peníscola.