NOTA DE PREMSA

  • Les entitats beneficiàries aquest any han estat Mi Mano Es Tu Apoyo, COCEMFE Maestrat i AFANIAD.

El regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella, ha fet ja entrega de la recaptació obtinguda amb les paelles de Sant Sebastià, a les tres entitats sense ànim de lucre que han estat beneficiades enguany: Mi Mano Es Tu Apoyo, AFANIAD i COCEMFE Maestrat.

Cadascuna d’elles ha rebut 484 euros, que aniran destinats al finançament dels programes que impulsen. Això suma 1.452 euros de les 2.904 racions de paella que van ser repartides el passat 20 de gener, a les que se sumen les del personal de la Brigada, Policia o Serveis Mèdics. El total ascendeix, per tant, a 3.020 racions.

“És la primera vegada que se supera la barrera de les 3.000 racions i estem molt contents que així sigue perquè gràcies a la Brigada Municipal i a Delfín, als que van ajudar en la venda i als que van comprar les racions solidàries, podem contribuir en diverses bones causes que repercuteixen directament en benefici de la nostra ciutadania “, ha destacat Albella.

 

Els representants de les tres entitats han rebut la donació al Saló de Plens de l’Ajuntament  i han agraït a la corporació municipal aquesta ajuda econòmica, que els permetrà seguir treballant per una ciutat més justa i inclusiva.