• Si ets empresari i la teva intenció és  augmentar la productivitat del teu negoci i guanyar visibilitat, ser més competitiu en el mercat i augmentar les vendes i beneficis,  amb la digitalització de la teua empresa es pot aconseguir.

Per això, l’Ajuntament de Vinaròs ha impulsat el programa Digitalitza’t Plus, presentat dijous 30 de juliol al Vinalab per part del regidor de Noves Tecnologies, Hugo Romero i la regidora d’Ocupació, Maria Cano.  

Vinaròs Digitalitza’t Plus és un programa formatiu cofinançat pelas Fons EDUSI organitzat per l’Agència de Desenvolupament local de l’Ajuntament de Vinaròs, dirigit a tots aquells propietaris i gerents de negocis locals. “L’objectiu d’aquest programa és ajudar a que el negoci aprofite al màxim tots els recursos tecnològics, i així aconseguir una major evolució empresarial”, ha indicat Romero. 

Amb el programa, com va explicar de la seua banda Cano, la empresa pot aconseguir arribar a més clients amb les noves tecnologies i millorar la gestió coneixent totes les TIC que  permeten gestionar més eficientment la empresa. A més, durant tota la formació es guiarà en el camí cap a la digitalització. Amb totes aquestes eines  el negoci es podrá expandir i superar més fàcilment la crisi de la Covid-19. 

La digitalització és incorporar i fer ús de les tecnologies actuals per aconseguir una major productivitat dels negocis, competitivitat al mercat i incrementar els beneficis empresarials.  

La inscripció al programa -de l’1 fins al 31 d’agost i per un màxim de 15 empreses- inclou 6 tallers pràctics d’alt impacte, només per als membres del Programa Plus, diagnòstic personalitzat del teu grau de digitalització i creació d’una estratègia d’acció i la tutorització i acompanyament durant el procés de transformació digital empresarial. L’acompanyament i la formació aniran a càrrec de David Martínez Calduch, professor de social selling, consultor i estratega digital, expert consultor en projectes d’estratègia digital, i Antonio Beltrán, psicòleg organitzacional.  

D’altra banda, per a un centenar de participants està també oberta este mes la inscripció al programa Webinaris Plus, cicle on es mostraran els principals avantatges de l’ús de les TIC, i com definir una estratègia empresarial de forma eficaç.  

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.digitalitzatplus.es