NOTA DE PREMSA

  •  La primera actuació, a la Plaça Tres Reis, ja ha començat i permetrà aprofitar millor l’espai en una zona molt transitada de la localitat

 

Vinaròs, 07/03/2018

Guillem Alsina, regidor d’Obres i Serveis, ha informat que aquesta setmana han començat ja les obres a la Plaça Tres Reis per ampliar un tram de vorera i poder aprofitar millor l’espai en una zona molt transitada.

Aquesta actuació permetrà guanyar més vorera per als vianants i col·locar diversos elements de mobiliari urbà per al ciutadà. A més, se substituirà la font actual per una adaptada per a mascotes. Aquests treballs es prolongaran, aproximadament, durant una setmana i suposen una inversió d’uns 4.000 euros.

Alsina també ha explicat que, properament, s’actuarà al carrer Sant Cristòfol, davant la seu principal de Caixa Vinaròs, on es cobrirà una part de l’àrea enjardinada que existeix actualment i que presentava problemes per al manteniment de la gespa.

Gràcies a això es guanyarà també espai per als vianants i es col·locaran, igual que en la Plaça Tres Reis, nous elements de mobiliari urbà.

 

Finalment, a la Plaça Sant Valent, s’habilitarà un pas de vianants adaptat per a persones amb diversitat funcional. D’aquesta manera es facilitarà l’accés dels vianants procedents dels carrers de Santa Anna o Sant Cristòfol en direcció al carrer Sant Tomàs.