• El projecte s’ha licitat per un import a la baixa de 361.887€ i consistirà en adequar l’edifici per donar-li un ús sociocultural.

L’Ajuntament ha adjudicat la primera fase del projecte de rehabilitació del Corral del Batet per transformar l’edifici en un nou espai municipal. Recordem que l’immoble està ubicat a primera línia del passeig marítim, darrere dels Serveis Socials, i amb el projecte, a banda de donar un ús públic a les instal·lacions, també servirà per millora la imatge de l’espai.

Les obres s’executaran a través d’una Inversió Financerament Sostenible corresponent als romanents aconseguits en els pressupostos de l’exercici anterior amb una partida inicial de 450.000€. En aquest sentit cal destacar que finalment el projecte s’ha atorgat per un import a la baixa de 361.887€, suposant un estalvi del 19,5%.

El regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, ha explicat “que l’objectiu és aprofitar el Corral del Batet per donar a l’immoble un ús de caire sociocultural”. D’altra banda, ha afegit que “es buscarà també el cofinançament de les obres a través del Fons Feder, de la Unió Europea, per tal de rebaixar la inversió de l’Ajuntament”.

Pel que fa al termini d’execució es preveu que aquesta primera fase estiga enllestida amb un període de vuit mesos, que servirà per adequar la planta baixa de l’edifici per convertir-la en un espai diàfan i aprofitar els 350 metres quadrats per donar-li un ús públic.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here