• L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha anunciat este matí en una convocatòria urgent diverses mesures que es posaran en marxa a partir d’avui mateix per frenar la “preocupant” propagació del coronavirus a la ciutat, que té una incidència acumulada de casos diagnosticats en els últims 14 dies de 414,89 per 100.000 habitants, la més elevada fins a la data.

Alsina ha dit que “això ens indica que hem passat a una valoració de risc molt alt, per la qual cosa Salut Pública ens ha sol·licitat que prenguem mesures de competència municipal per intentar frenar l’avanç de la pandèmia”.

Aquestes mesures seran el tancament dels parcs infantils, el de calistènia, els parcs sèniors i els torradors de l’ermita, la clausura del camp de birles i petanca, la limitació de l’ús de l’skatepark només a l’entitat de patinadors i no cedir espais municipals com la sala d’actes de la biblioteca, el Vinalab, de la Casa de la Cultura o l’Auditori ni a entitats ni a particulars.

Totes aquestes mesures es reforçaran per part de la Conselleria, que emetrà un informe específic d’accions, ja que l’administració autonòmica emetrà en breu una ressolució que afectarà a Vinaròs i Morella en ser els municipis més afectats per la pandèmia en els últims dies.

Alsina també ha demanat a la ciutadania “que cumplisca escrupolosament totes les recomanacions realitzades des de la Conselleria de Sanitat, perquè la situació de la pandèmia a Vinaròs i la seva àrea de salut comença a ser molt preocupant i complicada”.