L’Ajuntament va iniciar la ressolució del contracte amb una empresa del carril lúdic per haver demanat un modificat de quasi 200.000€

0
oznor
  • L’Ajuntament de Vinaròs ha iniciat la tramitació per a resoldre el contracte amb l’empresa adjudicatària del lot 2 de les obres del carril lúdic esportiu a l’ermita perquè aquesta havia demanat un modificat de vora els 200.000 euros, segons ha informat este matí el regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls. 

El regidor ha confrmat que el passat 11 de febrer es va signar la paralització cautelar de les obres d’aquest lot al haver demanat la empresa aquest modificat sobre la oferta que va presentar.

Valls va matitzar que de momento la resolució de contracte “només s’ha iniciat” i que encara no s’ha comunicat a l’empresa al haver pendent una reunió amb ella  el pròxim 18 de febrer “on tractarem aquests punts”.  El regidor ha explicat que la empresa en qüestió va presentar un pressupost amb una baixa del 25% -939.000 euros- i va signar el contracte i l’inici d’obres, però després va intentar iniciar un procediment de modificació de contracte de quasi 200.000 euros més. “La postura de l’Ajuntament és no acceptar aquests modificats i cenyir-nos al contracte que es va signar”, ha dit Valls.
Quant al termini per a concloure aquesta obres encara pendents del Plan Confianza en el municipi, va assenyalar que s’ha prolongat fins a desembre de 2020, en haver tingut l’equip de govern la precaució d’introduir en la llei d’acompanyament dels pressupostos del Consell una esmena, que ha estat aprovada, perquè les obres dels PIP poguessin realitzar-se i justificar-se fins a aquesta data.
Valls va acusar el PP de Vinaròs de “tenir només la voluntat de crear desafecció en la ciutadania”, i va concloure que “per part nostra ens hem mantingut amb la postura de no acceptar cap modificat d’obra en aquest projecte, però potser ells sí que ho haurien fet”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here