L’Ajuntament de Vinaròs està treballant en un projecte capaç de transformar temporalment la plaça de bous en un espai poli funcional. Ho ha assegurat l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, en un article publicat a El Periódico Mediterráneo. El consistori, segons l’alcalde, ja està realitzant “les consultes tècniques i econòmiques pertinents i estudiant els possibles escenaris, variables i requisits tècnics i econòmics per poder instal·lar un escenari homologat desmuntable, així com una estructura desmuntable en forma d’envelat que puga cobrir part del mateix escenari”.

Amb aquest projecte es vol “paliar la carència que Vinaròs arrossega des de fa molts anys, quant a una infraestructura poli funcional que done cabuda a totes aquelles accions i propostes festives, turístiques, culturals o fins i tot socials.

 “Fins al moment, el que tenim són aproximacions per tal de veure la viabilitat d’aquesta aposta per poder contar a Vinaròs amb aquesta infraestructura. No hem de cantar victòria. Però igual que el paradigma de la nova mobilitat ja es comença a albirar per alguns dels nostres carrers i avingudes, el paradigma de la nova vida festiva, turística, cultural i social, també ha d’albirar les seues alternatives”, conclou.