L’alumnat del Conservatori interpretarà «Los chicos del coro» com a cloenda del curs acadèmic

  • Demà dimecres, 6 de juny, s’ha programat una audició a càrrec dels alumnes de cor i d’Ensenyaments Elementals, la primera activitat que valdrà per a clausurar el curs del Conservatori. El fi de curs es completarà dimarts 12 amb un concert a càrrec de l’Orquestra i de la Banda d’Ensenyaments Professionals.

L’alumnat i el professorat del Conservatori Mestre Feliu ja ho tenen tot preparat per tal de posar fi al curs 2017/2018 amb dos actuacions que tindran lloc a l’Auditori Pedro Mercader. Demà dimecres, 6 de juny, a les 19.30 hores, els alumnes d’Ensenyaments Elementals participaran en l’audició de fi de curs dels alumnes de cor, que consistirà a interpretar de manera íntegra la banda sonora de la pel·lícula «Los chicos del coro».

Dimarts 12 a les 19.00 hores tindrà lloc la segona de les dos activitats que tancarà el curs, un concert de cloenda a càrrec de l’Orquestra i de la Banda d’Ensenyaments Professionals. L’acte es complementarà amb l’entrega dels diplomes als alumnes que finalitzen els Ensenyaments Professionals al Conservatori Mestre Feliu.

Aquests dos concerts tanquen un curs que ha estat ple d’activitats, entre les quals es troben diverses classes magistrals, trobades de clarinet, fagot i flauta i els recitals de fi d’Ensenyaments Professionals.