• Aquest cap de setmana han jugat 5 equips del Club Handbol Benicarló. Només ha aconseguit la victòria l’Infantil Masculí “INSTA L’ART BENICARLÓ”. Els cadets masculí i femení i els dos sèniors masculins no van poder guanyar els seus partits

El dissabte l’Infantil es va desplaçar a Almassora on va guanyar a l’equip local per 6 a 26. Molt bones sensacions al primer partit de temporada. El Cadet, que també va jugar a la ciutat de La Plana, no va poder emportar-se la victòria. Per la seua part, el Cadet Femení va jugar a Castelló on va perdre 23 a 7. Per tarde va debutar el Sènior “INSTA L’ART BENICARLÓ” enfront de la UE Betxí. La primera part va estar més igualada del que s’esperava l’equip local. Els benicarlandos van apretar molt a un dels equips favorits a guanyar la lliga. A la segona part, els locals van augmentar el ritme del partit i van emportar-se la victoria amb un resultat de 32 a 19. Molt bon partit dels xics de Pepe Forés.

El diumenge el primer equip, “L’Art del Moble Benicarló”, va jugar enfront del Club Handbol Sueca el segon partit de la Lliga 2ª Nacional. Els benicarlandos van sortir amb un ritme alt de joc i els locals no sabien com contrarestar-lo. Molta velocitat en atac i defensa dura, però no poder ser així durant tota la primera i quan faltaven 5 minuts els suecans van retallar la distància al marcador, que va arribar a ser de 4 gols. Al descans el resultat era de 14 a 15 per als benicarlandos. La segona part començava amb algunes exclusions dubtoses que van fer que el Benicarló jugarà molts minuts amb un o inclús dos jugadors menys al camp. A pesar d’això i de què el Sueca es distànciara a 5 gols per davant al marcador, els groguets no van abaixar els braços i van lluitar fins al final aconseguint retallar la distància, però no va ser suficient. El resultat final va ser de 33 a 31. Les sensacions son molt bones i els resultats arribaran si es segueix treballant. El proper cap de setmana jugarà a Benicarló enfront del “Florida Caixa Popular Cataroja”.