L’Associació d’Alumnes de l’Escola per a Adults de Vinaròs ha invertit part dels seus ingressos en el quart premi de la lotería del passat Nadal en adquirir  17 nous ordinadors –per import de 21.000 euros- per a l’aula d’informàtica. Cal recordar que l’associació va ser agraciada amb el sorteig de la lotería el passat dia 22 de desembre, amb el número 13.378, que va obtenir el quart premi. Amb este número, van haver-hi 206 dècims agraciats i es van repartir més de 3,4 milions en un premi que va ser molt repartit, com va destacar el vocal de l’associació Antonio Lázaro.

“Cada papereta estava premiada amb 3.300 euros i  va tocar a 690 persones “, explicava Lázaro, que afegia que la decisió d’invertir a l’aula d’informàtica va sorgir d’una junta de l’associació, en la que també es va decidir que s’invertiria en la compra de material per a aquelles classes en les quals faci falta i s’instalaria aire acondicionat i calefacció en una aula que ho necesita, així com donar altres 21.000 euros-a diverses oenegés de la localitat de manera gradual.

Una altra part econòmica es destinarà a actes que organitzi la pròpia associació d’alumnes.  Per la seva banda, la regidora d’Educació, Begoña López, va destacar que “és un acte que els honra i que m’omple de satisfacció, perquè no hi ha moltes persones que avui dia facin accions desinteressades com aquesta.

Ells són el cor de l’escola per a adults i amb aquesta donació totes aquelles persones que estiguin apuntades a la EPA puguin gaudir-les.

Des de l’Ajuntament agraïm molt aquest gest”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here