•  Gran tarda de moda de l’Associació de la Dona Agricultora, al Magatzem de la Mar.


A la tarda de dimarts al Magatzen de la Mar, gran desfilada de moda, sabates i complements de comerços de la ciutat, sent les models les mateixes components de la Junta de l’Associació de la Dona Agricultora de Benicarló, que presideix, Rosita Arín , sent el fil conductor de l’acte Marina.

La tarda va donar inici amb un grup de senyores que van donar obertura a la desfilada amb un ball i seguidament ja van ser les models les que van anar desfilant per tot el Magatzem.

Molt nivell el de les models que van desfilar aquesta tarda, gran estil i podríem dir fins i tot que, amb molt art i salero que van demostrar totes elles.

En acabar, la presidenta, Rosita Arín, al costat de la Dama d’aquesta entitat, Blanca Marzal, va fer entrega a cada un dels establiments col·laboradors, així com també a les models i a les que van donar obertura de la desfilada, amb una bonica flor.

Estaven en aquest desfilada, les sòcies de l’Associació de la Dona Agricultora, presidenta i Dama de l’entitat, així com també la regidora de Comerç, Rosana Marzá, que també va ser obsequiada amb una bonica flor, per part de la seva Presidenta Rosita Arín.

A l’finalitzen es van repartir bombons a totes les sòcies que van assistir a passar una tarda divertida i agradable, en el qual el Magatzem de la Mar estava ple de públic.


Juanvi G.