• El passat dijous 14 d’octubre, després d’haver superat uns temps difícils, unes circumstàncies històriques i excepcionals, l’Associació de la Dona de Benicarló, inicia el seu curs 2021-2022, nomena Inma Cortés presidenta d’aquesta associació i proclama un any més a Tere Lorente Dama de l’entitat.
Inma Cortés, presidenta d’aquesta associació al costat del seu Dama: Tere Loriente

La pandèmia ha donat molt de si, d’una banda s’ha unit a les famílies, però també s’ha distanciat a les persones pel confinament.

Deixem d’abraçar, quedar, trobar-nos i conviure. No ha estat fàcil per a tot el col·lectiu de dita Associació, hi ha hagut també molta por i solitud, explicava la seva presidenta Inma Cortés, en el discurs de benvinguda.

Emotiu record i reconeixement per la pèrdua de la presidenta Pilar Ortega E.P.D., que va ser molt dur per a totes, atès que Pilar era fàcil de voler, ella omplia cada espai on era, però va marxar silenciosament i sense avisar.

Ara els toca a totes les de l’Associació cobrir aquesta falta i omplir aquest buit que no serà fàcil; atès que substituir Pilar és gairebé IMPOSSIBLE. Ella era una persona especial, que treballava com ningú per l’associació. Treballadora, molt divertida i capaç alhora.

Ara ningú la va a substituir i han format un gran equip de treball, sent Inma Cortés, la qual encapçala ja esmentada Associació com a Presidenta de la mateixa. Inma en nom de tota l’associació, va demanar un fort aplaudiment perquè PILAR era alegre i aquest aplaudiment allà on aquest li encantarà.

L’aplaudiment va ser també per a totes les sòcies de l’associació que s’han quedat en el camí en aquest temps.

L’alcaldessa de la ciutat també va tenir emotives paraules cap Pilar i també per a totes les sòcies allà presents.

Afortunades a la rifa

Seguidament es va procedir a la Rifa de regals amb el nombre de el tiquet del berenar.