• La nova associació juvenil “Vinaròs ressona” ha presentat aquest matí un cicle de concerts de setembre a desembre per a promocionar els grups locals, i també amb diversos artistes convidats d’altres localitats.

Aquest cicle serà possible gràcies a l’Ajuntament en la promoció i de diverses empreses d’àmbit local que també col·laboren. Els concerts estan programats per als dies 20 de setembre, quan tocarà el grup “La oficina del rap”, “Hummer Lema” i “Spinneli”. El 18 d’octubre, serà el torn de l’actuació del grup “Arreu” i “Combo calada”, el 15 de novembre es comptarà amb el concert de “El nido” i “El niño de las calcetas” i el 13 de desembre culminarà el cicle amb l’actuació d’Esther Querol, Bastian i Paula i Lorena Bonet. Els concerts tindran lloc en una sala de la discoteca Nacar. 

Arturo Salom, com a representant d’aquesta associació, va assenyalar que l’entitat està oberta a tot aquell jove que vulgui participar de forma activa i a col·laborar amb l’Ajuntament per a organitzar esdeveniments per al públic jove.