• Els grups de “Les 1000 i una” i “Teatrèmol” han aconseguit encisar al públic gràcies a les magnífiques interpretacions de tots els actors

L’Aula Municipal de Teatre ha iniciat la nova temporada d’actuacions amb èxit de públic. El grup de “Les 1000 i una” amb l’espectacle Una governanta, 10 graneres i un motxo, dirigit per la nova directora Regina Prades, van posar en escena una comèdia basada en monòlegs i que portava com a fil conductor les peripècies d’una quadrilla de netejadores.

L’obra va ser acollida amb gran èxit pel públic que va gaudir amb les aventures d’aquesta colla. Cal destacar que va haver monòlegs de facturació pròpia, del Club de la Comedia, poètics i fins i tot de Quim Monzó. Una amalgama de textos que va encantar als espectadors que van omplir l’auditori municipal.

El passat cap de setmana el grup d’adolescents “Teatrèmol” va ser l’encarregat d’actuar amb l’espectacle La Xarxa d’aranya, una obra apta per a tots els públics, que també va encisar els espectadors.

La propera actuació serà els dies 24, 25, 26 i 27 a juny amb l’espectacle que ha preparat el grup “Els Figurants” Figurants on tour que de ben segur farà gaudir al públic.

Des de l’Aula Municipal de Teatre animen a anar al teatre, perquè la #culturaéssegura