L’Agència Valenciana de Turisme subvencionarà el 70% del cost de les activitats turístiques que havia programat l’Ajuntament de la Jana per a l’any 2019.
 
L’Ajuntament de la Jana va programar un conjunt d’activitats turístiques amb una oferta variada i repartida al llarg de tot l’any. Un total de 10 activitats agrupades en rutes paisatgístiques i gastronòmiques, històriques, rutes pel casc antic, per les oliveres mil·lenàries i acompanyades per degustacions de productes elaborats en la Jana com les cireres, l’oli d’oliva, préssecs, embotits i alguna que altra sorpresa.
 
Estes activitats dissenyades conjuntament amb l’empresa turística Rutes Culturals tenien com a objectiu la dinamització de l’economia local, des de les cases rurals a les diferents tendes, bars i restaurant, com als productors locals que treballen al poble i al mateix temps la promoció del nostre poble cap a l’exterior.
 
De moment hem realitzat 7 de les 10 activitats programades i l’assistència ha sigut massiva en totes elles i el balanç fins ara és molt positiu, les tres activitats que ens queden aniran enfocades a promocionar la fira agrícola i el mercat de productors de proximitat del mes d’octubre i a presentar i promocionar els nous olis de la nova campanya oleícola que començarà en unes poques setmanes, especialment l’oli mil·lenari” ha indicat el portaveu de l’equip de govern Àlex Vilanova.