L’emperador de Vinaròs ja és Carnestoltes

0
  • La bandera del carnaval ja està hissada a la plaça de l’Ajuntament, després de que l’emperador Carnestoltes fes esta tarde una arribada espectacular.

Ho ha fet primer a l’àgora del passeig, acompanyat d’una batukada que animava l’ambient. Després ha tingut lloc el pregó a càrrec de Marc Méndez Viver, que ha tirat d’ironia per desgranar aspectes de la política local i ha fet comparacions amb altres poblacions veïnes de la mateixa manera.  Acte seguit ha tingut lloc la imposició del corbatí 2019 als estendards de les comparses -per part del president de la COC, Abilio Segarra, l’alcalde, Enric Pla i el regidor de Festes Marc Albella-

i tot seguit l’Emperador Carnestoltes, acompanyat de tots els comparsers, reines i públic han acudit  a la plaça de l’Ajuntament, on s’ha hissat la bandera.

Els actes han  comptat amb la participació de Ball de Dimonis, Esmuvi Batucada, Els Povals i Drag del Templo Luz Serena.

Cada comparsa ha deixat el seu estendard a l’Auditori Municipal Ayguals de Izco perquè formin part d’una exposició amb temàtica del carnaval al mercat.  

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here