• El passat dissabte 8 de febrer,  l’equip ‘Com Tu Vulgues” de MAC Media, format per un grup de xiquets d’entre 9 i 15 anys de Vinaròs i la Sénia i liderat pel vinarossenc Miguel Albesa, van fer història a la First Lego League Tarragona – Reus, guanyant el primer premi i quedant classificats directament a la final estatal que es discutirà el 28 i 29 de març a Tenerife.

L’entrenador Miguel Albesa, l’any passat ja ho va aconseguir amb un tercer i quart premi per al CEIP Misericòrdia de Vinaròs i un primer premi al projecte científic per a la acadèmia Deli de la Sénia. 
 
Alguns dels participants de l’any passat i altres de nous, es van presentar enguany a aquesta competició de robots educatius amb un projecte molt elaborat d’energies renovables que va sorprendre a tot el jurat, a més el seu robot “Comtubot”, va sobreeixir per dalt de totes les expectatives obtenint la màxima qualificació en totes les valoracions. D’aquesta manera, aquest equip de companys i amics, ara es preparen junt amb les seues famílies per a marxar a les Canàries a intentar conquistar l’estatal, molta sort campions!