Acusen al PP d’haver signat un contracte que “va contra els interessos de l’Ajuntament”

Els regidors d’Obres i Serveis, Guillem Alsina i d’Urbanisme, Jan Valls, han comparegut avui per explicar públicament perquè s’ha optat per no comprar l’actual edifici de la Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) i el PROP. Segons els regidors de l’equip de govern, comprar i rehabilitar aquest edifici suposaria una inversió al consistori vinarossenc de 1.320.000 euros, una quantitat que consideren que hipotecaria les arques municipals i que l’Ajuntament no es pot permetre.

Valls va indicar que la compra de l’immoble està xifrada en 560.000 euros i que el cost de l’adequació de l’edifici és de 526.126 euros, més els impostos, segons una valoració realitzada pels serveis tècnics municipals.

Els dos serveis, tant OIAC com PROP, continuaran de moment en el mateix lloc, segons ha explicat Valls. Fins a finals d’any, es continuarà amb el lloguer amb opció de compra i a partir de gener de 2018 si es continua en aquest immoble el lloguer pujaría fins als 2.250 euros mensuals. Pròximament l’equip de govern obrirà una borsa de locals per a que els propietaris els oferisquen per ubicar dependències municipals. Valls considera que es pot aconseguir en l’actual mercat immobiliari un preu molt més baix que el que suposaria la compra i adequació d’aquest edifici.

El regidor d’Urbanisme també va acusar al PP d’haver signat un contracte l’any 2014 “que va contra els interessos de l’Ajuntament” al no haver valorat el cost de la rehabilitació ni haver contemplat altres opcions.