Select Page

Advertisement

Les audicions dels alumnes de l’Escola de Música inauguren la programació estival de Sant Jordi

El Fossar Vell de Sant Jordi ha acollit les audicions de final de curs de l’Escola de Música municipal. Els alumnes de les diferents seccions van oferir un repertori de peces que van deixar constància del bon nivell adquirit durant el curs lectiu. Seguint les indicacions del seu professor i director, Pascual Arnau, els escolars van conquistar al nombrós públic congregat en el recinte amb la seua perfecta execució i posada en escena.

Així, de forma brillant, l’acte va servir per a inaugurar la programació estival que l’Ajuntament de Sant Jordi, en col·laboració amb les associacions de la localitat, ha organitzat aquesta temporada i que engloba un ampli ventall de propostes culturals, esportives, socials i lúdiques.

Projeccions de pel·lícules, visites guiades a llocs emblemàtics del terme, concerts, tallers, exposicions, excursions o presentacions de llibres, són algunes de les activitats que es duran a terme durant l’estiu. El programa inclou també les Festes Majors, que es desenvoluparan del 25 de juliol al 6 d’agost, i la tradicional Mostra d’Oficis, que se celebrarà el cap de setmana de l’11 i 12 d’agost.

Un sopar de germanor, amenitzat pel grup EN&TON, dissabte 25 d’agost, posarà el punt i final a l’agenda estiuenca.

L’alcalde, Iván Sánchez, ha explicat que la programació “s’ha plantejat amb l’objecte d’arribar al màxim públic possible, amb activitats per a totes les edats que resulten atractives i conviden a la gent a participar”, “hi ha diversos actes enfocats al públic familiar i que afavoreixen la comunicació intergeneracional; també hem decidit promoure accions que servisquen per a donar a conèixer la nostra història i el nostre poble”, va afegir, alhora que va agrair la implicació de les associacions locals “sense la seua predisposició, treball, il·lusió i el tarannà altruista dels seus membres, dissenyar una programació tan variada i ambiciosa seria impossible”, va concloure.

 

 

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

¿Que le parece la promoción de la alcachofa de Benicarló?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

PROGRAMA CARNAVAL

PEÑÍSCOLA DE CINE

Vídeos recents

Loading...