• Un altre dia de germanor va portar a les nostres volgudes Camaraes a gaudir d’un dissabte ben complert.

Al matí, la família Albalate Chaler, ens va contractar per actuar a la boda de la seua filla Susana. Els nostres tres balls La Camara, La Jota de 3 i La Jotilla van omplir la plaça de l’Ermita de la nostra patrona, La Misericòrdia, i van delectar als nuvis i als convidats, gràcies per pensar en natros família!!!!

Tot seguit, desprès d’un dinar ràpid, vam assistir a la lll Trobada de Danses del Maestrat, enguany ens ha portat fins a Benicarló. Els 20 pobles, que allí ens vam reunir, vam donar bon compte del nostre folklore pels carrers benicarlandos, que finalment, a la plaça Sant Bertomeu tots els grups vam ballar el Ball del carrer del Carme de Benicarló.

Mostra de tot això, podem dir que el folklore està cada cop més viu, i en iniciatives com estes segur que ho seguirà estant.

Desde estes línies, Les Camaraes de Vinaròs, volem agraïr i felicitar a la Coordinadora d’Entitas del Maestrat, però sobretot al Grup de Danses “La Sotà” de Benicarló per l’èxit d’aquesta III Trobada de Danses del Maestrat 😜👍🏻.

Enhorabona per la faena ben feta!!!

Agrair també al nostre guia Tomàs, i a la xiqueta que ens van acompanyar per la seua amabilitat.

I moltes felicitats a Alcalà de Xivert per ser la seu de la IV Trobada de l’any que bé 2020.

😘..