Ahir diumenge es va realitzar la dissetena edició de la caminada un “Tomb pel Terme”. Mentrestant, els menuts de la casa van tenir una cita esportiva en la matinal ciclista infantil i a la Tasca, on es va instal·lar un rocòdrom i una tirolina. A la vesprada, la plaça de bous del municipi va acollir la dinovena edició del concurs de retalladors, amb bous de la ramaderia El Rollanejo de Cubo de Don Sancho. El concurs se va suspendre a meitat per la pluja. Tot i això l’ambient va continuar a la Tasca on va actuar Mabel Flores Project i on, a continuació, hi va haver festa andalusa amb el grup Ojana Flamenco Pop. El concurs d’emboladors també es va haver de suspendre.

Avui és el Dia de les Penyes de les festes de Vilafranca. Al matí, estan previstos jocs infantils en els voltants de la plaça de bous i serà, allà al migdia on es repartirà el dinar de penyes.

A la vesprada, la plaça acollirà els jocs amb vaques per seguir amb el sopar de penyes, la discomòbil Bandalay i el Freak Show.

Demà dimarts al migdia a la Tasca hi haurà l’espectacle infantil “Xip Xap, festa dels corsaris” així com una gimcana de selfies. A la vesprada es disputarà la segona eliminatòria de Botifarra i a les 17 hores començarà la desfilada de disfresses infantil que, en finalitzar, comptarà amb una discomòbil infantil, inflables i berenar. La Rondalla de Vilafranca actuarà a la Tasca en un Festival de Jota i Bureo popular i, a la nit, és el torn de la desfilada de disfresses dels adults amb premis per als millors. La Carpa acollirà l’actuació del grup Mala Vida i una discomòbil.