oznor

El Consell Municipal d’Esports i Andreu Jiménez, del Repte 10K van presentar dilluns les II Jornades d’Esport i Salut que tindran lloc els pròxims 7 i 8 de setembre el Vinalab, amb tallers i ponències per a diferents esports, tal com va informar la regidora de l’àrea, Begoña López. El lema de les jornades d’enguany és “Practicar esport sempre, a qualsevol edat”.

Jiménez va destacar la satisfacció de tornar a celebrar este jornades enfocades a tots els esports i dutes a terme per professionals del món de la salut i l’esport i dirigides a esportistes i públic en general. L’objectiu de les jornades, com va indicar Jiménez, és “consolidar-les i nodrir de ferramentes i formació técnica a la gent del carrer i professionals, a tots els que volen aprendre les característiques de cada esport, i enguany millorem l’oferta augmentant una sessió més”.

El tret de sortida és divendres 7 a les 18.30 hores amb dos ponències i dissabte 8 al matí tindran lloc els tallers  teórico-pràctics (nutrició, preparació física i recuperació) i a la tarde més ponències magistrals, concloent la jornada amb una taula rodona.