• Com cada any, l’Associació de Mestresses de Casa Santa Isabec de Canet lo Roig ha organitzat una festa com avantsala a les celebracions de Nadal.

El local social Vicente Meseguer Folch va ser l’escenari de l’esdeveniment en el qual la Junta que presideix Fina Pla, amb la col·laboració de l’Ajuntament, es va bolcar per a fer de la reunió una jornada inoblidable. Així, no va faltar detall en la decoració del recinte i de les taules, que van adornar amb uns arranjaments nadalencs dignes d’un sopar de gala.

Els més de 160 assistents van poder gaudir d’un suculent berenar i, a continuació, d’un ball amenitzat per un duo que va oferir un variat repertori de cançons i va fer les delícies del públic interpretant des dels clàssics boleros i pasdobles als ritmes llatins i temes de les dècades dels 60, 70 i 80.

L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, els va acompanyar en la celebració, “sempre és un gust assistir a aquesta festa prenadalenca que preparen amb tant d’afecte i en la que hi ha molt bon ambient, és una de les millors maneres de començar el Nadal”, ha apuntat.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here