• Els treballs s’emmarquen en el programa Edificant, promogut per la Generalitat Valenciana

L’alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, ha visitat les obres de construcció del nou CRA Araboga i es va interessar pel progrés dels treballs, “avancen a bon ritme i, de seguir amb aquesta dinàmica, és possible que fins i tot estiguen finalitzats abans del termini previst”, va indicar Pallarés, si bé també va manifestar el seu desig que l’administració autonòmica “complisca amb el calendari de pagaments i abone les quotes estipulades, de manera que no es produïsquen demores en les liquidacions acordades amb l’empresa adjudicatària que puguen afectar la marxa de les obres”.

Actualment, l’empresa adjudicatària està procedint a alçar i emplenar el mur del forjat sanitari i aquesta setmana començarà a treballar en la construcció dels pilars sobre els quals se sustentarà l’estructura del futur centre educatiu. A més, està previst que, en un mes, ja comencen a compondre els envans de la part de la coberta.

Recordar que les obres de reforma integral del CRA Araboga, un dels pocs de nova construcció de la província, van ser adjudicats a la mercantil Pavasal i compten amb un pressupost d’1.291.217,08 euros -finançats per la Conselleria d’Educació a través del programa Edificant, promogut per la Generalitat Valenciana- i un termini d’execució de 10 mesos.

El nou aulari escolar comptarà amb una unitat d’Educació Infantil, tres unitats d’Educació Primària, cuina, menjador i gimnàs.