• El 2019 ha començat amb la pèrdua de 235 autònoms, amb una pujada de l’atur i una caiguda de l’afiliació a la Seguretat Social
  • Pradas: “Els símptomes de desacceleració són cada vegada més evidents i el socialisme ja està frenant el creixement en la província de Castelló”

NOTA DE PREMSA

L’any 2019 no podia començar pitjor quant a creació d’ocupació en la província de Castelló. A l’increment de l’atur i la caiguda en l’afiliació a la Seguretat Social, se suma la pèrdua de 235 autònoms castellonencs en el primer mes de l’any.

Cal recordar que segons les dades del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, el passat mes de gener, 1.639 castellonencs van augmentar les llistes d’atur i 4.610 castellonencs van perdre el seu lloc de treball.

La senadora del Partit Popular de la província de Castelló, Salomé Pradas, ha assegurat que “els símptomes de desacceleració econòmica cada vegada són més evidents i el socialisme, encara que no aconseguirà parar-nos, ja està frenant el creixement en la província de Castelló”.

A més, ha assenyalat que “el PSOE repeteix la recepta que ens va portar a la pitjor crisi de la democràcia: a més imposats i menys inversions, més atur”.

Cal recordar que Pedro Sánchez solament va complir amb el 26,9% de les inversions previstes en 2018 per a la província de Castelló i preveu per a enguany augmentar el diésel a més de 241.000 castellonencs amb vehicles de gasoil, duplicar de 50 a 100 euros la tarifa plana dels autònoms, augmentar l’IRPF i l’impost de societats.

“Una vegada més, les polítiques de l’esquerra penalitzen el mercat laboral de la província, creix l’atur i baixa l’afiliació a la seguretat social”, ha assegurat Salomé Pradas. “Per açò, demanem a Pedro Sánchez que recupere la gestió del PP perquè seguir creant oportunitats”.