L’IES José Vilaplana de Vinaròs va obtindre en la convocatòria de juny de la PAU (Prova d’Accés a la Universitat) la nota més alta dels instituts públics de la província de Castelló, en la fase general. En concret, va assolir un 7,306 de mitjana, amb 33 alumnes presentats. De tots els centres de la província, el Vilaplana s’ha situat en la quarta posició, darrere només de tres centres concertats. A nivell de la Comunitat Valenciana, on la nota mitjana ha estat de 6,567, ocupa la posició 34, d’un total de més de 500 instituts.

A més, dels vint alumnes que van obtindre millors qualificacions en la PAU de Castelló, dos són alumnes de l’IES Vilaplana: Raül Adell Segarra (2n Batxillerat Científic) i Martina Peiró Alfara (2n Batxillerat Humanístic).

Tots els que formem la comunitat educativa de l’IES José Vilaplana volem expressar la nostra enorme satisfacció pels resultats obtinguts, i felicitar especialment l’alumnat, autèntic protagonista i centre de la nostra tasca, pel seu treball i esforç que finalment ha donat aquests fruits. També volem donar l’enhorabona a tot el claustre de professorat, per  la seua dedicació i professionalitat.

Aquest resultats ens animen a seguir treballant per una educació pública de qualitat.