ALCANAR

Esquerra Republicana ha aconseguit una victòria aplastant a les eleccions generals d’aquest 10 de novembre. La formació republicana e independentista ha aconseguit un 39,04% dels vots, i pràcticament triplica al PSC-PSOE, que se situa en segona posició amb un 13,61% dels vots.

En tercera posició es troba En Comú Podem, que ha aconseguit un 12,15% dels vots, mentre que Junts per Catalunya se situa en 4º posició amb un 11,71% del vot escrutat.

La CUP, que es presentava per primera vegada a unes eleccions generals, ha aconseguit el 7,09% dels vots dels habitants d’Alcanar. Mentrestant, el Partit Popular ha aconseguit 291 vots i el 6,83% dels vots.

SANT CARLES DE LA RÀPITA

Esquerra Republicana també ha aconseguit la victòria a Sant Carles de la Ràpita. La formació republicana e independentista ha aconseguit un 37,86. En segona posició s’ha situat Junts per Catalunya, que ha aconseguit un 14,77% dels vots.

En tercera posició trobem al PSC, que ha aconseguit 1024 vots i un 14,64% dels vots de la gent de La Ràpita. En quarta posició se situa Unides Podem, que ha aconseguit el recolzament del 13,31% dels electors de la població.

La CUP, que com hem dit anteriorment es presentava per primera vegada a unes eleccions, ha aconseguit un 6,43%, mentre que el Partit Popular ha aconseguit un 5,02%, aconseguint així una lleu pujada de vots envers les eleccions de fa uns mesos.

LA SÈNIA

Esquerra Republicana també ha aconseguit la victòria a la població de La Sènia amb un 26,85% dels vots, però aquesta vegada la diferència amb el segon, que és el PSC és major que a les eleccions de fa uns mesos. En aquell cas l’avantatge era de menys d’un punt, mentre que en aquests comicis s’ha estés fins pràcticament el 6%, ja que els socialistes han aconseguit un 20,93%.

En tercera posició es troba En Comú Podem, que ha aconseguit un 12,10% dels vots, mentre que el Partit Popular ha aconseguit una pujada de pràcticament un 2% fins arribar al 11,11% del vot escrutat.

En cinquena posició se situa VOX. El partit d’ultradreta ha aconseguit en aquesta població un 8,72% el vot escrutat, superant així a Junts per Catalunya, que ha aconseguit un 8,50% del vot escrutat.

ULLDECONA

Esquerra Republicana també aconsegueix la victòria a Ulldecona. La formació independentista ha aconseguit el 28,99% dels vots de la localitat. En segona posició, observem que es troba el PSC, que ha aconseguit el 17,85% dels vots, patint així una davallada sobre les eleccions del 28 d’abril.

En tercera posició se situa Junts per Catalunya, que aconsegueix un 12,93% del vot escrutat, mentre que Unides Podem es consolida en la quarta posició amb un 11,89% del vot de la localitat d’Ulldecona.

En cinquena posició trobem al Partit Popular. Els de Gènova 13 han aconseguit el 9,12% del vot escrutat. Finalment, en sisena posició trobem a VOX. La formació d’ultradreta ha aconseguit el 7,72% del vot escrutat, i experimentant una pujada de més de dos punts sobre les eleccions del 28 d’abril.