• L’1 de desembre de 2019, va tindre lloc la Marató de València 2019, una de les maratons més importants del món amb etiqueta Gold Label per la IAAF i que l’any que ve aspira a convertir-se en Platiniun, nova categoria per a un grup molt selecte de maratons internacionals.

Fins a la meta van aplegar un total de 21.654 finishers, rècord de la prova, i com no podia ser d’altra forma, fins allí van anar un total de 13 atletes del Club Esportiu Vinaròs, tot un rècord. Malauradament no van poder anar tots els que van començar els entrenaments, a causa de lesions i diferents circumstàncies, com ara Javier Segura, José Domingo Forner, Maria Jesús Bo, Txetxu Compes e Isa Blanco.

Destacar la magnífica actuació de l’atleta del Club Esportiu, Paco Balastegui, que va invertir un temps de 2.45.39 en finalitzar els 42.195 metres, amb un ritme frenètic de 3.56 min/km, quedant en la 11 posició de la seua categoria i aconseguint la seua millor marca personal.
José María Saiz, Victor Contreras i Gabriel Estevan, van aconseguir bons registres amb 3.22.41, 3.25.14 i 3.35.58, respectivament.

La resta vam anar a una festa, la festa de la marató, amb l’objectiu d’acabar-la com a un equip al ritme del més lent, una vivència única que serà impossible d’oblidar i és que si córrer una marató és tota una experiència de per si, ferho al costat dels teus companys és totalment indescriptible.

Una vegada finalitzada la cursa, ens esperava al Restaurant Casa Àngel, en ple cor de l’Albufera, una paelleta de marisc per tal de recuperar les forces perdudes, comentar els moments viscuts i com no, somiar en la propera marató.

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs