Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Marta Barrachina ofereix un suport real a l’agricultura i la pesca amb mesures efectives per a pal·liar l’augment de costos de producció

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

Festa de la Carxofa de Benicarló

  • La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, participa al costat del candidat del PP a l’alcaldia, Juanma Cerdà, en la jornada de degustació gastronòmica de la carxofa que se celebra aquest diumenge a Benicarló
  • “Des del PP impulsarem línies d’ajudes que beneficien directament als agricultors i els pescadors i defensarem el nivell d’excel·lència dels productes de la nostra província, com és la carxofa de Benicarló”, explica Marta Barrachina
  • “La nostra província no és possible sense el nostre camp i sense la nostra pesca. Cal portar la càrrega fiscal a la mínima tributació possible i apostar per campanyes de promoció”, indica la líder provincial del PP de Castelló

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ofereix suport real a l’agricultura i la pesca amb mesures efectives per a pal·liar l’augment dels costos de producció. “Des del PP impulsarem línies d’ajudes que beneficien directament als agricultors i els pescadors i defensarem el nivell d’excel·lència dels productes de la nostra província, com és el cas de la carxofa de Benicarló”, explica Barrachina.

La líder provincial del Partit Popular ha participat aquest diumenge al costat del candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló, Juanma Cerdà, en la jornada de degustació gastronòmica de la carxofa de Benicarló a càrrec de l’agrupació de restauradors locals que ofereixen a benicarlandos i visitants, multitud de plats elaborats amb el producte estrela de la localitat, la carxofa.

“El compromís del PP és defensar el futur de l’agricultura i la pesca a la nostra província, perquè d’aquestes activitats depenen milers de famílies i són la millor carta de presentació de Castelló. Per això, en el PP treballarem per a defensar el nivell d’excel·lència dels productes agraris de la província com la carxofa de Benicarló i per a aconseguir-lo treballarem de la mà dels agricultors i els pescadors per a aconseguir un canvi de rumb que ens permeta mantindre unes activitats crucials”, explica la líder provincial del PP de Castelló.

“Els governs han de posar-se al servei del sector primari com a institució més pròxima als ajuntaments i als veïns. Davant la situació d’emergència que existeix, amb uns costos de producció disparats, fan falta mesures urgents que passen per reduir la càrrega d’impostos que suporten aquestes activitats i per promoure que el benefici retorne als productors”, subratlla Barrachina.
“En el PP tenim propostes reals per a l’agricultura. La nostra província no és possible sense el nostre camp i sense la nostra pesca. Cal portar la càrrega fiscal a la mínima tributació possible i apostar per campanyes de promoció”, indica Barrachina.

“Les administracions han de posar-se d’una vegada per sempre al costat de l’agricultura i la pesca. Aquestes activitats no poden suportar més costos i més burocràcia sense cap suport. La situació és extraordinària i les administracions han d’adoptar mesures extraordinàries per a estar a l’altura de les necessitats de la província de Castelló”, afirma la presidenta provincial del PP de Castelló.

Explora más

Vinaros
12:19 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 23.29 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h