NOTA DE PREMSA

 

  • La candidata al Congrés subratlla que l’únic vot útil d’acord i també per a frenar Vox a Castelló és Més Compromís”

La cap de llista de Més Compromís al Congrés, Marta Sorlí ha manifestat avui a Benicarló que “tornem a unes eleccions en les quals la ciutadania està enfadada i decebuda perquè la gent que tenia la responsabilitat d’impulsar un govern no l’ha fet, i ha posat els interessos partidistes per damunt de les necessitats de la ciutadania, que s’havia manifestat en les urnes per una majoria progressista”. Per això, “davant aquesta decepció i davant una perspectiva de bloqueig polític que es va produir fa mesos i que es va tornar a evidenciar al debat del dilluns, Més Compromís es presenta el 10N com el pont per vertebrar un govern de progrés que supere els egos partidistes i els vetos personals, com ha fet ací en la Generalitat, i com vam demostrar amb el suport a la moció de censura que va tirar a Rajoy i al PP de la Moncloa”.

En aquest sentit, Sorlí ha explicat que “el vot al PSOE, que ens ha abocat a aquestes noves eleccions o a Podemos s’ha demostrat inútil. Inútil per no haver pogut o volgut fer realitat el govern de progrés que la ciutadania els va encarregar. Per això, cal canviar al vot de política útil, votar a Més Compromís què, com ha fet sempre s’arromangarà per cercar l’acord, per a fer útil la política, per a trencar el bloqueig i per a impulsar un govern d’esquerres que impulse polítiques de progrés que milloren la vida de la gent, defense els drets, afronte l’emergència climàtica i faça realitat el finançament just que necessitem els i les castellonenques”.

Marta Escudero, portaveu de Compromís a Benicarló, assenyalava que al Maestrat «ja comptem amb l’experiència de tindre representació política del nostre territori. Marta Sorlí i Jordi Navarrete, ja van ser diputada i senador al Congrés i al Senat. I gràcies a ells, es van escoltar les nostres realitats, el camp valencià, l’aillament de les comarques del nord per falta de trens, l’AP-7 de pagament o la problemàtica del Castor».

Escudero ha ressaltat la importància d’obtindre uns bons resultats i revalidar els càrrecs de Sorlí i Navarrete, perquè «gràcies al seu paper al Congrés i al Senat, hem viscut de primera mà la utilitat política lluny de centralismes. Hem gaudit de la política pròxima que parla de nosaltres, del que ens importa i els que portem reivindicant fa molts anys».  «Volem que la veu del Maestrat es torne a escoltar amb força també a Madrid, i que des d’allà, Marta Sorlí i Jordi Navarrete donen un toc a tots aquells que obliden que el País Valencià i el Maestrat existeix. La presència de Més Compromís és necessària per sentir-nos representats, això és política útil» ha conclòs la portaveu local.