Aquest matí assolellat de L’dissabte 8 de desembre, la Reina, Dulcinea i Dames de les Festes, han inaugurat el tradicional Mercat de Nadal, al costat de l’alcaldessa de la ciutat, Regidor de Comerç i companys de la corporació municipal.

Gairebé mig centenar de llocs ubicats a la Plaça Sant Bartomeu, Carrer Major i Carrer Sant Joan, han donat vida activa al nucli antic de la ciutat.

Punts de venda del comerç de Benicarló, així com floristeries, regals, ornaments nadalencs, així com diferents associacions; socials i culturals de la nostra ciutat.

També divertits tallers de Nadal del Taller Vaig sortir, Show Cooking a càrrec de la Dona Agricultora i jocs a càrrec de María José Palau, havent-hi molta activitat en tota la plaça. Així com l’Associació de Bonsais, AECC, AFARE, Mans Unides, Alzheimer, Creu Roja, AFIVIMA entre d’altres.

La Regidora de Turisme manifestava que aquesta contenta i il·lusionada de veure tanta activitat i tantes parades, així com la gran afluència de gent al llarg de tot el matí, com també ha indicat l’alcaldessa, en què el temps ha acompanyat, fa bona temperatura i no fa fred.

Aquesta tarda a les 16:30 hores, tradicional xocolatada a càrrec de la Dona Agricultora i Creps a càrrec de l’Associació de la Dona. Seguidament Rúa Musical i visita del Pare Noel per tota la plaça, on Guzmán Arts Escèniques, animaren dit Mercat de Nadal, fins a les 21 hores.

Tots els nens podran lliurar les seves cartes al Pare Noel al llarg de tota la tarda.

 
 
Juanvi G.