Aquest matí assolellat de L’dissabte 8 de desembre, la Reina, Dulcinea i Dames de les Festes, han inaugurat el tradicional Mercat de Nadal, al costat de l’alcaldessa de la ciutat, Regidor de Comerç i companys de la corporació municipal.

Gairebé mig centenar de llocs ubicats a la Plaça Sant Bartomeu, Carrer Major i Carrer Sant Joan, han donat vida activa al nucli antic de la ciutat.

Punts de venda del comerç de Benicarló, així com floristeries, regals, ornaments nadalencs, així com diferents associacions; socials i culturals de la nostra ciutat.

També divertits tallers de Nadal del Taller Vaig sortir, Show Cooking a càrrec de la Dona Agricultora i jocs a càrrec de María José Palau, havent-hi molta activitat en tota la plaça. Així com l’Associació de Bonsais, AECC, AFARE, Mans Unides, Alzheimer, Creu Roja, AFIVIMA entre d’altres.

La Regidora de Turisme manifestava que aquesta contenta i il·lusionada de veure tanta activitat i tantes parades, així com la gran afluència de gent al llarg de tot el matí, com també ha indicat l’alcaldessa, en què el temps ha acompanyat, fa bona temperatura i no fa fred.

Aquesta tarda a les 16:30 hores, tradicional xocolatada a càrrec de la Dona Agricultora i Creps a càrrec de l’Associació de la Dona. Seguidament Rúa Musical i visita del Pare Noel per tota la plaça, on Guzmán Arts Escèniques, animaren dit Mercat de Nadal, fins a les 21 hores.

Tots els nens podran lliurar les seves cartes al Pare Noel al llarg de tota la tarda.

 
 
Juanvi G.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here