NOTA DE PREMSA

  • Fins el 28 d’abril els clients del mercat poden acumular participacions en les seues targetes electròniques per participar en el sorteig de 20 talonaris de xecs de 30 euros per a compres.

 

Vinaròs, 20/03/2018

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, el president de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, Ángel Martínez, i una de les responsables del programa de fidelització, Ana Goicoechea, han presentat aquest matí la primera campanya promocional per als clients que tinguen la nova targeta electrònica del Mercat.

Martínez ha explicat que des que es va posar en marxa el programa de fidelització, fa un poc més de dues setmanes, l’acceptació ha estat molt bona i ja s’han imprès gairebé mil targetes de fidelització. Per això, després d’arribar a un acord amb els comerciants, s’ha decidit posar en marxa la primera campanya promocional.

Es tracta d’un sorteig de 20 talonaris de xecs de compra per un valor total de 30 euros, que podran gastar-se en les diferents parades del Mercat Municipal de forma fraccionada. Les persones que vulguen participar tan sols hauran de comprar, entre el 20 de març i el 28 d’abril al Mercat, i mostrar la targeta per anar sumant participacions en funció del total de compra.

Finalment, ha indicat Goicoechea, el 2 de maig es realitzarà el sorteig dels talonaris, com una forma de premiar els clients del mercat. “Per tant, a partir d’avui animem als nostres clients a utilitzar la targeta i si encara no la tenen que vinguen a buscar-la, ja que és totalment gratuïta”, ha agregat.

En aquesta mateixa línia s’ha manifestat el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, qui a més de felicitar els impulsors d’aquesta iniciativa i animar a la població a participar, ha recordat que els emprenedors que vulguen obrir una parada al Mercat tenen ara l’oportunitat de fer-ho amb unes condicions molt bones.

“En aquests moments disposem de 5 espais disponibles per a productes diversos i un lloc per a botiga de verdures. Animo a tots els que vulguen iniciar un negoci a aprofitar aquesta oportunitat, que surt per una quota fixa d’uns 320 euros, taxes incloses “, ha conclòs Fontanet, que ha destacat el gran salt qualitatiu i tecnològic que ha donat el Mercat Municipal en els últims anys.