El president de l’associació de venedors del mercat municipal, Àngel Martínez, el regidor de Comerç Domènec Fontanet i l’alcalde, Enric Pla, han presentat este matí la nova targeta de fidelització que oferirà als clients molts avantatges a partir del dia 5 de març.

Com van explicar Fontanet i Martinez, amb ella es poden obtindre descomptes, acumular punts que es poden canviar per regals i participar en tots els sortejos que es facen. També es podrà pròximament fer la compra amb repartiment d’a domicili, per telèfon, o de forma online.

Per obtenir aquesta targeta gratuïta tan sol cal emplenar unes dades personals.

Per Fontanet “ amb aquesta targeta donem un servei més que li dóna un punt de prestigi i que complementa els serveis de qualitat que ja ofereix el mercat”, i va explicar que aquest projecte va sorgir de la Direcció general de Comerç i Consum, i va ser després proposat als venedors. “És un sistema de gestió innovador, perquè hi ha molt pocs mercats a la Comunitat Valenciana que la tenen i en el nord de la província som els primers”, ha indicat.

Per la seva banda, Martínez ha dit que aquest projecte “és una manera d’agrair als clients la seva confiança. Hem intentat que el mercat sigui sempre atractiu, divertit i dinàmic, i aquesta targeta de fidelització pot donar-nos una embranzida perquè el mercat sigui un referent del comerç de Vinaròs”.

Finalment, l’alcalde, Enric Pla, va ha dit que  “l’equip de govern ha treballat aquests anys perquè el mercat es consolidi com un lloc de referència, i avui és un pas més d’una labor que hem de fer entre tots”.