NOTA DE PREMSA

 

  • En la segona fase es durà a terme el primer filtrat de propostes gràcies a la participació ciutadana

 

Vinaròs, 10/10/2017

La regidoria de Govern Obert, encapçalada per Hugo Romero, informa aquest dimarts que durant la primera fase dels Pressupostos Participatius per 2018 s’han rebut més de 120 propostes d’actuacions, realitzades per particulars i entitats.

“Són propostes que abasten tots els àmbits a nivell municipal i també les diferents zones del municipi. Les propostes guanyadores es repartiran els 200.000 euros que hi ha previstos per a això en aquests pressupostos participatius”, ha assenyalat Romero.

El regidor també ha volgut destacar la participació de les associacions, indicant que “el teixit associatiu és el primer pas en la participació pública del municipi i per això ens alegra veure la seua implicació en aquest procés”.

Després d’aquesta primera fase, en els propers dies es publicaran al web www.participa.vinaros.es totes les propostes i començarà, el 12 d’octubre, una segona fase en què la ciutadania podrà realitzar un primer filtrat amb les seues votacions.

Per a això, els veïns i veïnes podran participar tant de forma online, a través de l’esmentat web, com presencialment, mitjançant les urnes que hi haurà a la seua disposició tant al Poliesportiu, com a l’Ajuntament o la Biblioteca Municipal.