Isabel Esbrí diu NO a l’oferta de l’alcalde Martínez, del PP, perquè els socialistes passen a formar part de l’equip de govern

  • El PSPV-PSOE, que considera que l’oferta és “un dard enverinat”, rebutja el preocupant advertiment formulat per Andrés Martínez en l’últim ple, quan dirigint-se a la portaveu dels socialistes va dir “vaja amb compte amb les seues paraules perquè en el futur, mai se sap; i més amb el que ha succeït fa unes hores”

 

La portaveu del Grup Municipal Socialista de Peníscola, Isabel Esbrí, rebutja l’oferiment de l’alcalde de la localitat, Andrés Martínez, del PP, perquè entre a formar part de l’equip de govern de localitat. Esbrí creu que es tracta de “un oferiment parany” que el seu objectiu és “neutralitzar la labor d’oposició que realitzem els socialistes i que tant incomoda a un alcalde com Martínez, que porta molt malament la crítica i el control per part de l’oposició”.

El Grup Municipal Socialista, afig, “no vol ni prebendes, ni butaques, ni sous; el que ara com ara pretén és seguir treballant per Peníscola des del lloc en el qual ho ha posat els ciutadans, que no un altre que l’oposició”.

“Des de l’oposició també podem ser útils, i l’única cosa que hauria de fer l’alcalde és acceptar les propostes lògiques que solem fer, que no tenen un altre objectiu que el de millorar les condicions de vida dels ciutadans de Peníscola”.

En conseqüència, Esbrí demana a l’alcalde del PP “que no s’equivoque, jo no sóc Ana Salgado, la regidora de Ciutadans; jo tinc una reputació i uns principis, que Martínez que no va a aconseguir posar en dubte”.

Afig Esbrí que als socialistes “ens ha preocupat molt l’oferiment de l’alcalde Martínez, que ens sembla un dard enverinat”. Segons explica, “no solament es tracta d’un intent de desactivar l’oposició del Partit Socialista, sinó també, una preocupant amenaça, “la que es desprèn de les paraules formulades pel primer edil en l’últim ple, en les quals va amanir el seu oferiment amb la frase << vaja amb compte amb les seues paraules perquè en el futur mai se sap. I més amb el que ha succeït fa unes hores >>.

Després de tan lamentable advertiment, “em veig en l’obligació d’exigir respecte a l’alcalde del Partit Popular” i l’abandó de “uns mètodes de fer política tan poc recomanables”. Esbrí conclou dient que els socialistes “no estem disposats a acceptar ni advertiments, ni amenaces. Encara que també ens banya el mar Mediterrani, a Peníscola no tenen cabuda actituds mafioses.”